Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Μαρία Χαλκίδου, Άγιος Αντώνιος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θέματα τα οποία άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, είναι η πρώτη προτεραιότητα της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου. Είναι, άλλωστε και δέσμευση του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου ότι τα έργα υποδομής όπως αυτό της δεξαμενής και του αποχετευτικού θα ολοκληρωθούν με εντατικό ρυθμό, σύμφωνα με την επιθυμία των δημοτών, που την εξέφρασαν με τη στήριξη της παράταξής μας στις δημοτικές εκλογές.

Προχωράμε ενωμένοι, να κάνουμε πράξη ότι έχετε και ότι έχουμε οραματιστεί για το χωριό μας. Προχωράμε με αισιοδοξία για το μέλλον. Καθημερινό μέλημά μου θα αποτελεί η τακτοποίηση παραλείψεων ή τυχόν αδυναμιών, ώστε ο τόπος μας  να προχωράει μπροστά, να δυναμώνει, να εκμεταλλεύεται κάθε δυνατή ευκαιρία, να αξιοποιεί το ανθρώπινο δυναμικό του, την πολύ ενεργή νεολαία μας, το φυσικό του περιβάλλον, να βελτιώνει τις συνθήκες ζωής των ανθρώπων που κατοικούν, δουλεύουν, διασκεδάζουν, ζουν στο χωριό  μας.

Θα προσπαθήσαμε να κάνουμε έργο παντού και τα έργα αυτά να είναι ορατά στους πολίτες καθημερινά. Η ολοκλήρωση των αποδυτηρίων του γηπέδου Αγίου Αντωνίου και παρεμβάσεις βελτίωσης των ποδοσφαιρικών γηπέδων και στους δύο οικισμούς, η βελτίωση της εισόδου και εξόδου Μονοπηγάδου και Αγίου Αντωνίου όπου θα συμπληρωθεί το έργο του δρόμου με επαρκή φωτισμό και σήμανση, όπως δεσμεύτηκε άλλωστε και ο δήμαρχός μας. Επιπλέον,  σε λίγες μέρες ξεκινά το μεγάλο έργο των ασφαλτοστρώσεων κάτι που ήταν να γίνει από τον Ιούλιο, ωστόσο με απόφαση του κ. Παπαδόπουλου – για να μη θεωρηθεί το έργο ως προεκλογικό -, παρατάθηκε για αμέσως μετά τις εκλογές.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει πολλούς και σημαντικούς δρόμους και στον Άγιο Αντώνιο αλλά και το Μονοπήγαδο. Δημιουργία παιδικής χαράς, ολοκλήρωση της νέας δεξαμενής που θα εξασφαλίσει επαρκή υδροδότηση στην Κοινότητα, βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, βελτίωση οδικού δικτύου Αγίου Αντωνίου – Σουρωτής με αντιμετώπιση του προβλήματος της κατολίσθησης καθώς και νέα διαγράμμιση με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Άλλωστε σε ετήσια βάση θα γίνεται ο απολογισμός μας. Θα συζητάμε με τους πολίτες για το έργο μας και θα ακούμε τη φωνή τους, τα αιτήματά τους. Με κοινή προσπάθεια μπορούμε να βρούμε λύσεις και να δρομολογήσουμε την επίλυση όλων των ζητημάτων, καθώς γνωρίζουμε τα προβλήματα του τόπου μας, και προχωράμε με σωστή ιεράρχηση στην επίλυσή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ