Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Θερμαίος Επιτραπέζια Αντισφαίριση: “..σκάκι σε γρήγορες ταχύτητες..”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το τµήµα του Πινγκ Πονγκ στο Θερµαίο τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει όµορφες και αξέχαστες στιγµές στο πινγκ πονγκ της Θεσσαλονίκης και όχι µόνο!
Το πινγκ πονγκ δίνει τη δυνατότητα να παίξουµε σκάκι σε πολύ γρήγορες ταχύτητες σαν να τρέχεις 100 µέτρα στίβο. Αυτή τη στιγµή αθλούνται 40 αθλητές περίπου και 20 ενήλικες µετά την δραστηριότητα των παιδιών Ακαδηµιών και Αγωνιστικού υπάρχει τµήµα Ενήλικων.

Αγωνιστικές επιτυχίες του Θερμαίου
Αναστασιάδης Γιάννης – 15 ετών: Μέλος εθνικής οµάδας Παίδων 2021-22. Θέση στους Μεσογειακούς αγώνες στο Ρίµινι.
Συνολικά για τη σεζόν 2021-22: Πρωταθλητής Παίδων Οµαδικού. Πρωταθλητής Παίδων ∆ιπλού. Χάλκινος στο ατοµικό Παίδων. Πρωταθλητής Παίδων. Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Αθήνας Α.Σ. Πέρα. Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Καβάλας.

Τασιού Ελπίδα – 10 ετών
Κατηγορία Παγκορασίδων. Για τη σεζόν 2022-23
Χρυσή Πρωταθλητήτρια Παγκορασίδων στο Πανελλήνιο πρωτάθληµα στην Αλεξανδρούπολη. 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθληµα Βόλου.
Για τη σεζόν 2021-22: 3η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Παγκορασίδων. 3η Θέση στο διπλό Παγκορασίδων. 3η Θέση στις Παγκορασίδες στο τοπ 16.

Γαντά Αντωνία – 10 ετών
Για τη σεζόν 2022-23: 2 φορές Πρωταθλήτρια στην κατηγορία Μίνι Παγκορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθληµα Βόλου και Αλεξανδρούπολης.

∆ρακωνάκη Ειρήνη – 29 ετών
Αγωνίζεται στη γυναικεία οµάδα αλλά και στην Εθνική οµάδα ΑΜΕΑ κατηγορία ορθίων ΤΤ6. Ν17 στον κόσµο στην κατηγορία ΤΤ6.

Πίσω από όλα παλεύουν καθηµερινά η προπονήτρια, πρώην διεθνής, Ανίτα Χατσατριάν, ο έφορος των ακαδηµιών και αγωνιστικού Χρήστος Τασιός, ο έφορος των ενηλίκων Σκολίδης Βαγγέλης Παππάς και ο Γιώργος Σκολίδης και φυσικά τίποτε δε θα υπήρχε χωρίς τον πρόεδρο Γιάννη Παλαιοκώστα που βοηθάει όσο µπορεί για την οµαλή διεξαγωγή όλων των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

Υ.Σ. Η προπονήτρια Ανίτα Χατσατριάν κατέχει το 1ο Ελληνικό κανάλι εκµάθησης Πινγκ Πονγκ στο YouTube µε στόχο τη διάδοση του αθλήµατος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ