Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

Θέρμη: Ανάπλαση οδών Μ. Αλεξάνδρου και Μανδρίτσα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εργασίες ανάπλασης πραγματοποιούνται στις οδούς Μ. Αλεξάνδρου και Μανδρίτσα με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας των πεζοδρομίων, αλλά και την ασφαλέστερη μετακίνηση των πεζών και των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου. 

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης, ανάπλαση των ήδη υπαρχόντων θέσεων στάθμευσης επί της οδού Μανδρίτσα και κατασκευή νέων θέσεων επί της μιας πλευράς της οδού Μ. Αλεξάνδρου. Επίσης, θα απομακρυνθούν τα δέντρα από τα πεζοδρόμια και θα μεταφυτευτούν σε άλλα σημεία του δήμου, ενώ στις συγκεκριμένες οδούς θα τοποθετηθούν νέα δένδρα. Επίσης, θα εγκατασταθεί νέο δίκτυο άρδευσης των δεντροστοιχιών και θα κατασκευαστεί νέο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού των οδών Μανδρίτσα και Μεγάλου Αλεξάνδρου, από την οδό Καπετάν Χάψα έως την οδό Αεροπορίας. 

«Πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ασφαλή μετακίνηση των πεζών και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί στο δρόμο αυτό μετακινούνται πολλοί γονείς και μαθητές», ανέφερε ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος. 

thermi.dromoi2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ