Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024

Η Εθελοντική Δράση Πολιτών Θέρμης-Τριαδίου καθάρισε και ομόρφυνε το Φράγμα Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Περισσότεροι από τριάντα Εθελοντές συγκεντρώθηκαν Κυριακή 11 Απριλίου στο Φράγμα Θέρμης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Θέρμης – Τριαδίου. Μέλη της ομάδας, εθελοντές από το Save your Hood Thessaloniki, αλλά καθώς και άλλοι έσπευσαν να συνδράμουν στις εθελοντικές δράσεις που περιελάμβαναν καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου, βάψιμο σε παγκάκια και στο φράχτη της παιδικής χαράς και καθαρισμό του κτιρίου το οποίο βρίσκεται δίπλα στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Παράλληλα ζωγραφίστηκαν οι κάδοι γύρω από την παιδικήν χαρά και καθαρίστηκε ο χώρος στο εσωτερικό της.
Οι Εθελοντές του Save your Hood καθάρισαν όλους τους χώρους περιμετρικά του Φράγματος συγκεντρώνοντας 25 σακούλες σκουπιδιών.
Η παρέμβαση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και οι εθελοντές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Κυριακή, στον ίδιο χώρο προκειμένου να καθαριστούν τα παιχνίδια της παιδικής χαράς και να βαφτούν όλα τα κιόσκια περιμετρικά του Φράγματος καθώς και τα παγκάκια που είναι τοποθετημένα σε διάφορα σημεία.
Οι εθελοντές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην Κοινότητα Θέρμης – Τριαδίου και στην Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης για την προσφορά των χρωμάτων, καθώς επίσης και τις Αντιδημαρχίες Πολιτικής Προστασίας, Συντήρησης και Αυτεπιστασίας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και Καθαριότητας για τη συνδρομή τους στη χθεσινή τους δράση. Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια της Εθελοντικής Ομάδας Θέρμης.
Με κεντρικό σύνθημα “φροντίζουμε, αγαπάμε, ομορφαίνουμε τον τόπο και τις γειτονιές μας” δίνουν ραντεβού την επόμενη Κυριακή προκειμένου να ολοκληρώσουν τις παρεμβάσεις τους στο Φράγμα, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις στο Τριάδι.

fragma kadoi 533x400 1
fragma pagkakia

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ