Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Ευστάθιος Πιστέλας, Κοινότητα Θέρμης – Τριαδίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ρόλος της κοινότητας είναι, βάσει του κώδικα, γνωμοδοτικός. Η κοινότητα είναι τα μάτια και τα αυτιά της κοινωνίας, είναι ο δέκτης των προβλημάτων της καθημερινότητας.

Η περιοχή της Θέρμης έγινε τόπος προορισμού για νέους κατοίκους λόγω των υποδομών και της οργανωμένης αγοράς της, με αποτέλεσμα την αύξηση του πληθυσμού. Η αύξηση του πληθυσμού φέρνει και αύξηση των αιτημάτων των πολιτών.

Η πλατφόρμα Novoville είναι ένα πρόγραμμα, που έχει εφαρμόσει ο δήμος, με το οποίο οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν αυτά τα αιτήματα, από τα οποία ενημερώνεται η κοινότητα. Και αυτή με τη σειρά της απευθύνεται στις αντίστοιχες αντιδημαρχίες για την όσο το δυνατόν άμεση ανταπόκριση στην επίλυση τους.   

Μεταξύ αυτών, η αποκατάσταση και πιστοποίηση παιδικών χαρών, η δημιουργία επίγειων θέσεων πάρκινγκ, η δημιουργία και λειτουργία των παρκόμετρων, που έχουν ήδη τοποθετηθεί, οι παρεμβάσεις για την ενοποίηση του εμπορικού κέντρου με το πρόγραμμα Open Mall και πολλά ακόμη, που έχουν δημοσιοποιηθεί από το πρόγραμμα του δήμου. 

Με δήλωση του δημάρχου η πενταετία της νέας δημοτικής αρχής θα κάνει πιο ουσιαστική τη συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες, ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ