Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Εργασίες συντήρησης πρασίνου και αγροτικών δρόμων στην Σουρωτή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού σε κοινόχρηστους χώρους, πάρκα, κεντρικές οδούς, αλσύλλια και χώρους πρασίνου έγιναν το τελευταίο διάστημα στην Κοινότητα Σουρωτής από τη διεύθυνση Πρασίνου του δήμου Θέρμης.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πρασίνου με τον πρόεδρο της Κοινότητας Σουρωτής, Θωμά Ασλάνη ολοκληρώθηκαν εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος δένδρων, ενώ έγιναν παρεμβάσεις εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης με μάζεμα κλαδιών και κουρέματα χόρτων στο μεγάλο πάρκο απέναντι από το ZORO. Παράλληλα, εκτελέστηκαν εργασίες αποκατάστασης φθορών, επισκευές, συντηρήσεις και τοποθέτηση συστημάτων αυτόματου ποτίσματος όπου απαιτούνταν.

Επίσης, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Συντήρησης και Αυτεπιστασίας πραγματοποιήθηκαν επιστρώσεις χαλικιών και συντήρηση αγροτικών δρόμων. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κοινότητας Σουρωτής ευχαριστεί για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών και την άψογη συνεργασία τους, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Καθαριότητας Στέλιο Γκιζάρη, Πρασίνου και Περιβάλλοντος Αργύρη Μωραϊτη και Συντήρησης και Αυτεπιστασίας Βασίλη Μουστάκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ