Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Θερμαϊκός Θέρμης: Επιτυχίες για τα δυναμικά αθλήματα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψε η ομάδα των δυναμικών αθλημάτων Θερμαϊκού Θέρμης στα τμήματα Κικ Μπόξινγκ, Μουάι Τάι και Πυγμαχίας.

Στο κικ μπόξινγκ η ομάδα Κονδυλάκη βρέθηκε στην Αυλώνα Αλβανίας για τους τίτλους ζωνών WKU. Η Ελλάδα έπαιξε για τον παγκόσμιο τίτλο με αθλητή από το Mallios Team τον Απόστολο Μέντζο έχοντας γωνία τον Γκίκα Νικόλαο εναντίον του, πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Edi Shehaj (Αλβανία). Μετά από πέντε γύρους ο Αλβανός πρωταθλητής μπόρεσε και διατήρησε τον τίτλο του με ομόφωνη απόφαση. Όσο για τον αθλητή μας Μιχάλη Καλίνικ (Ρουμανία) κέρδισε στον extra round, στον πιο συναρπαστικό αγώνα της διοργάνωσης, με αντίπαλο τον ανίκητο μέχρι τότε Jacupi Gjyseljiano.

Η ομοσπονδία όρισε στους μεγάλους αγώνες ( Ιταλία – Κόσοβο – Τουρκία – Αλβανία – Ελλάδα) διαιτητή τον Κονδυλάκη Νικόλαο, ενώ κριτές τους Βάρη Ι.-Ελλάς, Ουρλάι – Κόσοβο, Κοσμίδου Μ.- Ελλάς, με βοηθούς τον Ιωάννου Γεώργιο και Σάββα. Ενώ, η μεγάλη τιμή ήταν η επιλογή του Κονδυλάκη Μάρκου ως supervisor στην γραμματεία της WKU. Η ομάδα γύρισε πίσω με το κύπελλο γεμάτο εμπειρίες. Ένα, επίσης, σημαντικό γεγονός είναι ότι οι αθλητές μας Ρ. Χάγκαν και Αθ. Κανταλάφτ πέρασαν πλέον στην εθνική ομάδα Μουάι Τάι και θα παίξουν στο παγκόσμιο που θα γίνει τον Μάϊο στην Πάτρα.

dinamika.athlimata.foto1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ