Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Εκλογές στην Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κάλεσμα για συμμετοχή υποψηφίων

Κάλεσμα προς τους επαγγελματίες απευθύνει με ανακοίνωση της η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Θέρμης προκειμένου να δηλώσουν υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου. Συγκεκριμένα, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ένωσης θα διεξαχθούν το διήμερο 27 & 28 Μαΐου (Δευτέρα & Τρίτη).

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται χαρακτηριστικά: «Παρακαλούμε τα μέλη των διαμερισμάτων να μετέχουν ώστε να υπάρχει εκπροσώπησή τους στο νέο ΔΣ για την καλύτερη γνώση των τοπικών προβλημάτων της αγοράς». Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα στις εκλογές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2311-300-020 ή μέσω  email eeethermis@gmail.com.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για μία Ένωση με μεγάλη ιστορία, που συστάθηκε το 1991 ως Ένωση Καταστηματαρχών Θέρμης με την ενεργή συμμετοχή 35 εμπόρων. Το 2000 εξελίχτηκε σε Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων δήμου Θέρμης (Θέρμη, Ν. Ραιδεστός, Ν. Ρύσιο, Ταγαράδες, Τριάδι), ενώ σήμερα συμμετέχουν σε αυτήν περισσότεροι από 400 επιχειρηματίες (εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και υπηρεσίες).

ekloges.enosi .emporon.thermis.foto1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ