Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Δήμος Θέρμης: 1.500 αιτήματα δέχθηκε το Τμήμα Συντήρησης σε ένα 3μηνο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέσα σε ένα τρίμηνο και συγκεκριμένα το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης δέχτηκε σχεδόν 1.500 αιτήματα από πολίτες για διάφορες εργασίες.

Ειδικότερα, το Τμήμα Συντήρησης δέχτηκε 1.437 αιτήματα, εκ των οποίων τα 438 ήταν γραπτά, τα 263 προφορικά και τα 736 ήταν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα novoville. Από το σύνολο των 1.437 αιτημάτων το Τμήμα Συντήρησης ολοκλήρωσε τα 889, ενώ διεκπεραίωσε και 227 αιτήματα, που είχαν υποβληθεί πριν τον Ιούλιο και τα οποία εκκρεμούσαν.

Τα αιτήματα αφορούσαν κυρίως αποκαταστάσεις βλαβών σε τσιμεντοστρωμένους και ασφαλτοστρωμένους δρόμους και πεζοδρόμια, σε πινακίδες ρύθμισης κυκλοφορίας και ονοματοδοσίας οδών, καθρεφτών ελέγχου κυκλοφορίας οχημάτων, τοποθέτηση κώνων και εμποδίων σε πεζοδρόμια, αλλά και επισκευές ξύλινων κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους (κιόσκια, παγκάκια, ξύλινα γεφυράκια κ.λπ.). Επίσης, πραγματοποιήθηκαν υδραυλικές, οικοδομικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, καθώς και εργασίες ελαιοχρωματισμού σε κοινόχρηστους χώρους, δημοτικά και σχολικά κτίρια, σιδηρουργικές εργασίες, αλλά και κατασκευή επίπλων για διάφορες υπηρεσίες του Δήμου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ