Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Δήμος Θέρμης: Επιμορφωτικές εκδηλώσεις για τη διαχείριση του άγχους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιμορφωτικές εκδηλώσεις με αντικείμενο τη διαχείριση του άγχους διοργανώνονται το επόμενο διάστημα και απευθύνονται στους γονείς των παιδιών, που φιλοξενούνται  σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Θέρμης. Πιο συγκεκριμένα, τις συναντήσεις διοργανώνει η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής σε συνεργασία με το Δήμο Θέρμης και με την πολύτιμη υποστήριξη  της Κοινωνικής Λειτουργού και Συμβούλου Ψυχικής Υγείας, Παναγιώτας Σαχαρίδη.

Οι συναντήσεις στο σύνολο τους είναι τέσσερις και η πρώτη από αυτές πραγματοποιήθηκε στο βρεφονηπιακό σταθμό των Βασιλικών, ενώ οι υπόλοιπες τρεις προγραμματίστηκαν για το επόμενο χρονικό διάστημα. Όπως ανακοινώθηκε από το δήμο της Θέρμης η επόμενη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16/11 στο βρεφονηπιακό σταθμό Θέρμης (17.30), ενώ οι άλλες δύο θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 21/11 στο βρεφονηπιακό σταθμό Ελαφάκια (17.30) και την Πέμπτη 23/11 στο βρεφονηπιακό σταθμό Πλαγιαρίου «Νότες Στοργής»  (17.30).

Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων συναντήσεων πρόκειται να αναλυθούν μεθοδικά οι αιτίες του άγχους, καθώς και οι τρόποι αντιμετώπισης παρόμοιων καταστάσεων, ενώ υπάρχει και μία ενότητα με θέμα «Αυτοβοήθεια και πρακτικές λύσεις».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ