Πέμπτη, 30 Μαΐου, 2024

Γιώργος Φεστερίδης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Για ποιο λόγο αποφασίσατε να κατέλθετε υποψήφιος και γιατί ζητάτε την ψήφο των πολιτών;
Είναι η δεύτερη φορά που κατέρχομαι υποψήφιος στη Β΄ Θεσσαλονίκης με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στον τόπο και στους συμπολίτες μου. Όπως, άλλωστε, έκανα τόσα χρόνια μέσα από τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, φέρνοντας έναν αέρα ανανέωσης, όντας ο άνθρωπος εκείνος που προσέφερε στον Ελληνα αστυνομικό τη δυνατότητα ενασχόλησης με τα κοινά. Σε προσωπικό επίπεδο το πλήρωσα με δυσμενείς μεταθέσεις, αλλά άξιζε τον κόπο! Σήμερα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε και πάλι το χαμόγελο στον Ελληνα και την Ελληνίδα. Το ΠΑΣΟΚ ξέρει και μπορεί να φέρει την αισιοδοξία στη χώρα. Το έχει αποδείξει και είναι έτοιμο να επανέλθει στο προσκήνιο. Οι πολίτες έχουν καταλάβει την προσφορά του στον τόπο. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει…

Τι πιστεύετε πως δεν έκαναν οι προηγούμενοι βουλευτές και γιατί πιστεύετε ότι εσείς μπορείτε να το κάνετε;
Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να κρίνω συναδέλφους μου. Εγώ μπορώ να μιλήσω για τον εαυτό μου και μόνο. Θεωρώ πως έχω τη γνώση, ξέρω και μπορώ να βοηθήσω τους συμπολίτες μου στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Μια μεγάλη και αδικημένη περιφέρεια με ανθρώπους της εργατιάς και του μόχθου. Η ύπαιθρος της Θεσσαλονίκης αξίζει πολλά περισσότερα… Ολοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την περιφέρειά μας στη θέση που της αρμόζει!

Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που χρειάζεται η πόλη από την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα;
Αυτό που χρειάζεται η Θεσσαλονίκη είναι να πιστέψει στις δυνάμεις της. Πρόκειται για μια πόλη με τεράστιες δυνατότητες, με εκπληκτικούς ανθρώπους και με απίστευτες προοπτικές εξέλιξης. Ας μη ξεχνάμε πως μιλάμε για την πρωτεύουσα των Βαλκανίων. Η Βουλή χρειάζεται ανθρώπους «ξεκούραστους» , με όρεξη για δουλειά, ώστε να δώσουμε μια νέα ορμή σε όλα τα επίπεδα! Όπως στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μια καινούρια ηγεσία με νέα ορμή. Πάμε μαζί για την ανανέωση!


Ο Γιώργος Φεστερίδης γεννήθηκε το 1962 στην Περιχώρα Δράμας και κατοικεί στην Επανομή Θεσσαλονίκης, πατέρας τριών παιδιών. Το 1984 εισήλθε στην Αστυνομία, όπου υπηρέτησε ως το 2019 και πρωτοστάτησε στους αγώνες για την καθιέρωση του συνδικαλισμού στην Ελληνική Αστυνομία.


Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ