Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Απόλλων Κάτω Σχολαρίου: Ανέβηκε δύο κατηγορίες σε τρία χρόνια!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Απόλλων Κάτω Σχολαρίου έχει να επιδείξει μία εκπληκτική επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ενώ πέρυσι για πρώτη φορά στην ιστορία του ανέβηκε στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας). Πρόκειται για μία ομάδα ιδιαίτερα αγαπητή σε όλη την περιοχή, η οποία, μάλιστα, λέγεται πως επέλεξε το πράσινο χρώμα της φανέλας της (πράσινο και λευκό) ως φόρο τιμής στα ξακουστά αμπέλια του Κάτω Σχολαρίου.

sxolari.foto32.apollon

Ο Απόλλων Κάτω Σχολαρίου ιδρύθηκε το 1956 και η έδρα του είναι το δημοτικό γήπεδο της περιοχής. «Η ομάδα έχει σημαντική ιστορία και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην καλύτερη φάση», εξηγεί ο Γενικός Γραμματέας της διοίκησης του Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου, Σάκης Καφές και προσθέτει: «Πέρυσι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και ανεβήκαμε στην Α1 κατηγορία μετά από σκληρή δουλειά, την οποία και θα συνεχίσουμε». Όπως αναφέρει ο ίδιος, η ομάδα του Απόλλωνα Κάτω Σχολαρίου ανέβηκε δύο κατηγορίες σε τρία χρόνια, κάτι που δείχνει αποφασιστικότητα και άψογη συνεργασία σε όλους τους τομείς.

sxolari.foto29.apollon

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Απόλλων Κάτω Σχολαρίου δήλωσε για πρώτη φορά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ την περίοδο 1975 – ΄76 και από τότε έχει συνεχή παρουσία, ενώ αποκορύφωμα αποτελεί η πρόσφατη άνοδος στην Α1 κατηγορία. «Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι για την άνοδο. Ωστόσο, άλλη μία από τις κορυφαίες στιγμές της ομάδας ήταν και το 2012 όταν συμμετείχε στον τελικό κυπέλου, αλλά δυστυχώς ηττήθηκε τότε από τον Ολυμπιακό», τόνισε ο κ. Καφές. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα του Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις της περιοχής μαζί με τους υπόλοιπους συλλόγους και σωματεία.

sxolari.foto26.apollon
sxolari.foto33.apollon
sxolari.foto27.apollon

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ