Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Αθλητισμός Κοινωνικής Ευθύνης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θερμαϊκός Θέρμης
Τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετά αιτήματα γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες για άθληση των παιδιών τους και κατά καιρούς ενσωματώσαμε με επιτυχία στα τμήματα μας παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, παιδιά με ελαφριά νοητική υστέρηση και διάφορα άλλα. Τα αιτήματα αυτά, γινόταν ολοένα και περισσότερα, ενώ με λύπη μας διαπιστώσαμε την παντελή έλλειψη δομών άθλησης ΑΜΕΑ στην πόλη μας!
Αποφασίσαμε λοιπόν, να δημιουργήσουμε στην Ακαδημία μας, τμήμα ΑΜΕΑ και ξεκινήσαμε χτίζοντας μια άρτια επιστημονική ομάδα. Είναι η πρώτη χρονιά λειτουργίας του τμήματος και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την πορεία του. Πιστεύουμε ότι θα προσφέρει πολλά στους μικρούς αυτούς ήρωες αλλά και τις οικογένειες τους.

Αστέρας Πλαγιαρίου
Μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο. Η Ακαδημία μας ξεκίνησε πριν ένα χρόνο την συλλογή μεταχειρισμένων παπουτσιών για να στηρίξει όλους όσους τα χρειάζονται… Μη πετάτε απλά δώστε απλόχερα οτιδήποτε δεν χρειάζεστε. Τοποθετήστε τα σε ένα κουτί και φέρτε τα σε εμάς… Μη διστάσετε να ζητήσετε. Μη ξεχνάμε να βοηθάμε!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ