Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Έκοψαν την πίτα τους οι Εμπορικοί Σύλλογοι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η 1η συνάντηση των Εμπορικών Συλλόγων Θέρμης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με αφορμή και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Θέρμης, Μίκρας, Περαίας, Βασιλικών και Στερεών Καυσίμων Ταγαράδων αποδεικνύοντας ότι ενωμένος ο εμπορικός κόσμος μπορεί να πετύχει πολλά. Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης εκπρόσωποι από τους Εμπορικούς Συλλόγους Ευόσμου, Διαβατών, Λαγκαδά, καθώς και από το  Σύλλογο Ζαχαροπλαστών.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος ανέφερε πως η δημοτική αρχή βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των επαγγελματιών, ενώ αναφέρθηκε και στο έργο του open mall που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τόνισε, ακόμη, πως με την ολοκλήρωσή του θα αναδείξει το εμπορικό κέντρο του δήμου, αλλά και τις εμπορικές επιχειρήσεις των γύρω περιοχών, ως ενιαίο εμπορικό κέντρο με δυνατότητες που να συνδυάζουν το πολιτιστικό ενδιαφέρον με την ψυχαγωγία, το αγοραστικό όφελος και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πολιτών.

emporoi.thermi.kopsimo.pita .foto3

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο δήμαρχος Θέρμης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μιχάλη Ζορμπίδη για την πολύχρονη παρουσία του και στήριξη των Εμπορικών Συλλόγων, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Βασιλικών τίμησε το Γενικό Γραμματέα του Επιμελητηρίου Κλεόβουλο Θεοτόκη για τη σημαντική του συμβολή στην ίδρυση και λειτουργία του Συλλόγου.

emporoi.thermi.kopsimo.pita .foto4

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ