Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες Υγρού Γυαλιού: Μία έκθεση του καλλιτέχνη Μάκη Αλμπάνη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης

Μία πρωτότυπη έκθεση με θέμα «Δημιουργίες Υγρού Γυαλιού» του καλλιτέχνη Μάκη Αλμπάνη θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης το χρονικό διάστημα από 15 έως 26 Απριλίου (εγκαίνια 15/04 στις 19.00).

Ο δημιουργός της έκθεσης, Μάκης Αλμπάνης είναι αυτοδημιούργητος και από την ηλικία των 20 ετών ασχολήθηκε με τα δερμάτινα είδη ως επάγγελμα. Ωστόσο, η ανήσυχη και δημιουργική φύση του δεν του επέτρεπε να επαναπαυτεί και αναζητούσε συνεχώς νέους τρόπους να ικανοποιήσει το καταναλωτικό κοινό.  

dimiourgies.me .ygro .gyali .foto2

Η βιοτεχνία του έγινε από τις πιο ανταγωνιστικές σε Ελλάδα και εξωτερικό και βραβεύτηκε 18 φορές σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο. Δε σταματά, όμως, εδώ. Έτσι παίρνει την απόφαση να δημιουργήσει κάτι μοναδικό και το 2004 δημιουργεί τη μεγαλύτερη ζώνη στον κόσμο, συνολικά 62,91 μ., από μοσχαρίσιο δέρμα και κατορθώνει να γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.  

dimiourgies.me .ygro .gyali .foto3

Σήμερα ο Μάκης Αλμπάνης δημιουργεί κάτι διαφορετικό. Μετατρέπει ξύλα που ξεβράζει η θάλασσα και τα οποία συλλέγει υπομονετικά σε υπέροχα καραβάκια. Ωστόσο, στην παρούσα έκθεση θα παρουσιάσει νέες δημιουργίες του από υγρό γυαλί – κρύσταλλα – ακρυλική φαντασία – χρυσό και ειδικό κρυφό φωτισμό!

Η συγκεκριμένη έκθεση θα λειτουργεί καθημερινές 08:00-20:00 , Σάββατο 10:00-15:00 και Κυριακή 10:00-15:00.

dimiourgies.me .ygro .gyali .foto1

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ