Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Άρχισαν να αποδίδουν αμαξίδια τα καπάκια από τις «καρδιές»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πρώτο αναπηρικό καροτσάκι παραδόθηκε σε ένα άτομο που το έχει ανάγκη


Τα πλαστικά καπάκια που συγκεντρώθηκαν το περασμένο διάστημα  από τους πολίτες σε μεταλλικές καρδιές στο δημαρχείο και το ΚΑΠΗ πωλήθηκαν, επιτρέποντας την αγορά του αμαξιδίου.

Η πρωτοβουλία αυτή, που χαιρέτησαν οι συμπολίτες μας, αναδεικνύει το κοινωνικό πνεύμα της κοινότητας. Ο δήμαρχος Θέρμης, μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, παρέδωσαν το αμαξίδιο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου για να παραδοθεί στον τελικό δικαιούχο.

Κατά την παράδοση, ο δήμαρχος ευχαρίστησε το Τοπικό Συμβούλιο και τους πολίτες για την υποστήριξη, ενώ ο πρόεδρος της Κοινότητας, Ευστάθιος Πιστέλας, υπογράμμισε τη σημασία της αλληλεγγύης στη σύγχρονη κοινωνία. Κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν τη στήριξη τέτοιων πρωτοβουλιών, επειδή προσφέρουν οφέλη τόσο στο περιβάλλον όσο και στην κοινωνία, βοηθώντας συνανθρώπους που το χρειάζονται.

Τέλος, σημειώνεται η συμμετοχή της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου, καθώς και της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, που συνέβαλαν με τη συλλογή και παράδοση πλαστικών καπακιών.

γΣκΦβΣ 2 1015x650 copy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ