Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Άγ. Αντώνιος: Εργασίες διαγράμμισης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εργασίες συντήρησης και διαγράμμισης πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο επαρχιακό δίκτυο που συνδέει ορεινές κοινότητες του δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες διαγράμμισης επί της επαρχιακής οδού Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, καθώς και διαγραμμίσεις εντός του οικισμού του Αγίου Αντωνίου, αλλά και στον επαρχιακό δρόμο Αγίου Αντωνίου – Μονοπηγάδου.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Βελτίωσης και Συντήρησης Υποδομών, Βασίλειος Μουστάκας, αλλά και η πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Αντωνίου, Μαρία Χαλκίδου στην περιοχή υπάρχει σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας και οι συγκεκριμένε εργασίες συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας. 

Οι συγκεκριμένες εργασίες πραγματοποιήθηκαν με μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης. Επίσης, νωρίτερα είχαν ολοκληρωθεί και μία σειρά από παρεμβάσεις συντήρησης των δρόμων με ευθύνη του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του δήμου Θέρμης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ